…kan dat zomaar?

Ja! Natuurlijk kan dat zomaar.

Je bent van harte welkom in de facebookgroep Hoedsters van de Rode Tent. Daar kun je ook al terecht in je opstartfase; gewoon om je te laten inspireren en de sfeer op te snuiven. We krijgen per maand soms wel 100 aanvragen om toegelaten te worden (meestal zoeken vrouwen een rode tent ipv zelf hoedster te willen worden..), dus het is fijn als je ook even een mailtje stuurt naar info@maantijd.nl waar je wil gaan starten.

einig1We nemen je Rode Tent dan ook op op de kaart en je krijgt toegang tot de beheeromgeving van je eigen Rode Tent ”punaise”. Hier kun je alle info, data en tijden van je Rode Tent een plekje geven, maar ook je andere activiteiten in het zonnetje zetten.
Je krijgt je inzicht in het bereik van je rode tent pagina (pagina statistieken) en wij zorgen dat google ons lekker blijft vinden.
Ook het bereik van de facebookpagina van de Rode Tent heeft telkens onze aandacht om zo samen zoveel mogelijk vrouwen te bereiken.

Je bent natuurlijk zelf meer dan van harte welkom in één van de vele Rode Tenten in Nederland en Belgie om lekker te genieten en kijken wat er aan eigenheid en samenhang is en zo jouw eigen mix te vormen.

En er zijn wel zo een aantal dingen die we in alle Rode Tenten hetzelfde doen: we hangen rode doeken op, we zitten in een cirkel, we praten/luisteren met een ”talking stick” en vragen een vrijwillige bijdrage….vaak is er soep, vrouwen nemen wat lekkers mee om te delen, soms is er een thema.

kaft-hoedster-van-de-rode-tentEr is ook een leuk boekje met een handig stappenplan om je te ondersteunen, ”Hoedster van de Rode Tent”. Je kunt het kopen in de Maanwinkel van deze site en je krijgt het cadeau bij de workshop over het houden/hoeden van een Rode Tent of andere vrouwencirkel.

Heb je nog vragen, mail dan naar Corrine of Karin via info @ maantijd.nl