• Rode-tent-sterrenhemel-WEB

Rode Tent Category: met Donkere MaanRode Tent Tags: wageningen en witte wind

Profile
Profile
More Info
Photos
Bij deze Hoedsters kun je ook terecht voor:
Map
Reviews
Related Listing
Hoedsters
 • Duizenden jaren geleden deelden vrouwen lief en leed rond nieuwe maan. Hier werden rituelen uitgevoerd, verhalen verteld en kennis rond geboorte en geneeskrachtige kruiden doorgegeven. Een plek van zusterschap. Geïnspireerd  op het boek van Anita Diamand ‘de Rode Tent’ zijn er vandaag de dag wereldwijd Rode Tenten ontstaan die plek geven voor vrouwen van alle leeftijden, allerlei komaf, met allerlei beroepen, met welke huidskleur dan ook. de hedendaagse rode tent is een fijne ‘women only’ plek. Een warm, rood aangeklede ruimte waar vrouwen samenkomen en waar even niets hoeft. Een plek voor het delen van verhalen, luisteren zonder oordeel en met respect voor elkaar. Er worden geen oplossingen of adviezen gegeven, het gaat om werkelijk gehoord of gezien te worden. Dat is heling.

  Toen in 2016 de Rode Tent op mijn pad kwam, was ik geraakt. Ik voelde een verlangen om ook een Rode Tent te beginnen, een verlangen om te delen en te verbinden.   En nu is mijn verlangen werkelijkheid geworden; rond nieuwe maan is er maandelijks een Rode Tent in de helende ruimte van Witte Wind.  Geliefde vrouw, wat je achtergrond, huidskleur of leeftijd ook is. Je bent welkom!

  Over Caroline Caroline is actief als stiefcoach voor Stiefgoed Wageningen en klankspeler voor Witte Wind, praktijk voor sjamanisme en klankhealing. In deze rol geeft zij individuele sessies en workshops Healing Song. Samen met haar man Jan-Willem ter Balkt geeft ze klankconcerten, drumcirkels bij Volle Maan en workshops in de praktijk of op locatie. Ook voor zorginstellingen geven zij regelmatig klankconcerten. Zie www.wittewind.com

  Praktische zaken Inloop vanaf 17.00 uur om samen te genieten van een pot luck maaltijd. En elkaar te begroeten en te socializen. neem dus iets te eten mee voor ongeveer 2 personen. Dan hebben we samen een maaltijd voor allemaal. We beginnen om 19.30 uur beginnen, dus zorg dat je ervoor die tijd bent want de ‘tentdeuren’ gaan dicht om 19:25 uur.

  Bijdrage Naast je aanwezigheid en inbreng tijdens de avond, vraag ik een vrije donatie van minimaal 10,00 euro als bijdrage in de kosten van de huur, de inrichting van de ruimte, de thee, etc. Hiervoor staat een mandje in de tent waarin je je bijdrage kunt stoppen. Als dat voor jou teveel is, neem dan even contact op. Het moet voor iedere vrouw mogelijk zijn om een Rode Tent te bezoeken. We vinden dan vast een andere oplossing om energie uit te wisselen.

  Meenemen Een matje of kussentje om op te zitten, dekentje of sjaal, sokken of sloffen.

  Dresscode Als je in stijl wil komen, kan je kleding of accessoires dragen in de kleuren rood, paars, roze, oranje. Dit is puur voor de fun en het gevoel. Voel je vrij te dragen wat je fijn vind.

 • Hoedsters: Caroline Sleurink
  Addres: Morel 9
  Wageningen
  Gelderland
  6708 LX
  Netherlands
  Telefoonnummer: 0620662918
  Bij deze Hoedsters kun je ook terecht voor::

  Klankmassage, Klankconcert, Healing Song-workshops, Drumcirkel, Shamanic Retreat. Zie www.wittewind.com

  In de buurt zijn: Rode Tent Oosterbeek,  Rode Tent Nijmegen of Rode Tent Zoelen. Maar kijk even op de kaart, dan vind je ze zo. 

 • Klankmassage, Klankconcert, Healing Song-workshops, Drumcirkel, Shamanic Retreat. Zie www.wittewind.com

  In de buurt zijn: Rode Tent Oosterbeek,  Rode Tent Nijmegen of Rode Tent Zoelen. Maar kijk even op de kaart, dan vind je ze zo. 

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Leave a Review

 • Hoedsters: Caroline Sleurink