• flowerlife
 • kersenbloesem
 • nieuw-begin

Rode Tent Category: met Donkere MaanRode Tent Tags: reehof en tilburg

Profile
Profile
More Info
Photos
Bij deze Hoedsters kun je ook terecht voor:
Map
Reviews
Related Listing
Hoedsters
 • Deze Rode Tent bevindt in het hart van de Reeshof (Oploostraat 12 aan het Reeshofpark; op loopafstand van het station Reeshof). Deze Rode Tent is een rustplaats voor vrouwen (jonge vrouwen vanaf de eerste menstruatie, de menarche). Even tijd om jezelf te zijn, gewoon lekker vrouw onder vrouwen. Naar elkaars verhalen luisteren en gehoord worden in een veilige ruimte. Ruimte voor jezelf en alles wat er komt. Vanaf april is het een “buitentent”; we zitten overkapt maar wel buiten. Tot ongeveer oktober.

  Tussen 19.00 en 19.15 uur ben je van harte welkom. Daarna sluit de tent. Neem lekkere warme sokken en/of slofjes mee, doe iets makkelijks aan (en iets roods, oranje of paars is leuk!) en neem gerust een lekker dekentje, kussen, matje en/of badlaken mee voor jezelf. Voor thee en soep wordt gezorgd. Neem je zelf een mok voor de thee, iets lekker om te delen bij de thee, een soepkom en een lepel mee?

  De bijdrage voor de tent bedraagt minimaal € 10,–; graag tot 2 dagen voor de rode tent opgeven door middel van een berichtje naar emailadres rodetentreeshof@gmail.com; via e-mail krijg je eventuele nieuwe aanwijzingen voor de tent waar je je voor opgegeven hebt en eventueel voor de betaling als je die vooraf wil doen. 

  Is de bijdrage voor jou te hoog? Neem dan vooraf contact op met de hoedster voor overleg wat jouw bijdrage kan zijn aan deze rode tent.

  Op Facebook te vinden onder Rode Tent Reeshof. Daar deel ik ook de bijeenkomsten en de eventuele thema’s.

 • Hoedsters: Jacqueline van den Biggelaar
  Addres: Oploostraat 12
  Tilburg
  Noord-Brabant
  5045 SN
  Netherlands
  Telefoonnummer: 06-53861352
  Bij deze Hoedsters kun je ook terecht voor::

  Aanvragen voor het speciaal hoeden van een rode tent, bijvoorbeeld de verjaardag van een vriendin of je eigen verjaardag!

 • Aanvragen voor het speciaal hoeden van een rode tent, bijvoorbeeld de verjaardag van een vriendin of je eigen verjaardag!

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Leave a Review

 • Hoedsters: Jacqueline van den Biggelaar