Rode Tent Landsmeer. Thema: de zomer vieren - 15/02/2018

 • banner-13-7-18-buiten

Rode Tent Category: met Donkere MaanRode Tent Tags: geweldlozecommunicatie en landsmeer

Profile
Profile
More Info
Photos
Map
Reviews
Related Listing
Hoedsters
 • Lieve vrouw, Je bent van harte welkom bij Rode Tent Landsmeer. Elke nieuwe maan is de fijne Rode Tent zolder bij Marja weer verlicht, verwarmd en voorzien van theetjes en lekkere hapjes, en met een fijne cirkel vrouwen natuurlijk. Maar dit keer gaan we naar buiten om de zomer te vieren: een fijne avond met sisters in de buitenlucht.

  De Rode Tent op vrijdag de 13e houden we buiten, in het Twiske om het zomerseizoen te vieren.
  Mocht de datum eerder angst of argwaan wekken dan feestelijke gevoelens, dan is het goed te weten dat vrijdag de dertiende alleen maar in een kwaad daglicht is komen te staan bij het kerstenen van de heidense bevolking die de godin Freya, naar wie de vrijdag is genoemd, eerden en de dertien maanden van het jaar bijhielden in de hoop op goede oogsten en veel en gezond vee en nageslacht.

  Deze Rode Tent laten we voorafgaan door een potluck maaltijd/ picknick waarbij we iedereen vragen iets te eten mee te nemen om te delen met elkaar. Dat is om 17:00 u.
  Om 19:00 kunnen de laatkomers aansluiten en om half 8 beginnen we de Rode Tent door de cirkel te openen. Zoals gebruikelijk maken we contact maken met diepere laag in onszelf, verbinden met elkaar en de sharing circle.
  Tijdens de Rode Tent willen we ook graag samen een bloemen mandala leggen, om moeder aarde en de natuur in dit seizoen te vieren. Wil je daarvoor bloemen, bladeren, bessen, of ander moois uit de natuur meenemen om toe te voegen aan de mandala?
  Om half 10 sluiten we de cirkel weer af en kunnen we nog gezellig nagenieten van de zomeravond.

  Als je zin hebt in een feestje in het Twiske, net als wij, dan kan je je aanmelden via rtlandsmeer@gmail.com. We sturen je dan de routebeschrijving, maar weet dat het goed met auto en fiets te bereiken is en dat het ook redelijk te belopen is als je met het OV zou komen.

  Liefs,
  Agnes en Marja

   

 • Hoedsters: Agnes van Diepen, Marja Wijntje
  Addres: Pikpotweg 2
  Landsmeer
  Noord-Holland
  1121 HZ
  Netherlands
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Leave a Review

 • Hoedsters: Agnes van Diepen, Marja Wijntje