Rode Tent Landsmeer. Thema: verhalen rond het vuur - 15/02/2018

 • banner-17-12-17-verhalen-rond-t-vuur
 • doeken-bollenstreek
 • goede-voornemen

Rode Tent Category: met Donkere MaanRode Tent Tags: landsmeer

Profile
Profile
More Info
Photos
Map
Reviews
Related Listing
Hoedsters
 • Lieve vrouw, Je bent van harte welkom bij Rode Tent Landsmeer. Elke nieuwe maan is de fijne Rode Tent zolder bij Marja weer verlicht, verwarmd en voorzien van theetjes en lekkere hapjes, en met een fijne cirkel vrouwen natuurlijk.

  De eerste maanden van het jaar, als de feestdagen lang voorbij zijn en het echt nog winter is, staan niet bekend als de makkelijkste tijd van het jaar. Dan is het des te fijner dat de Rode Tent er is. Een plek, een mogelijkheid om even tot ontspanning te komen en om in verbinding met andere vrouwen echt aandacht te hebben voor wat is. Het lijkt mij mooi om deze Rode Tent op te dragen aan ons zelfhelend vermogen en om te onderzoeken hoe we die kunnen aanwakkeren.

  Deze Rode Tent wordt gehoed door Marja het proces in de sharing circle in de gaten houden veiligheid en structuur bieden als dat nodig is, maar we dragen de cirkel natuurlijk ook gezamenlijk, ieder vanuit haar eigenheid en kwaliteit.  Marieke zal een meditatie begeleiden en we hebben een mooi toepasselijk lied om te zingen.

  De Rode Tent is een plek en een gelegenheid om het leven van alledag even los te laten en je te laven aan de verbinding en de inspiratie met andere vrouwen.. We nodigen je graag uit om in de Rode Tent samen te komen om je ook af te stemmen op wat er nu is, om te rusten, je te verbinden en je verhaal te delen. Je bent helemaal welkom. In deze rode tent staat de zo kenmerkende sharing circle centraal, voorafgegaan door een meditatie of oefening om in ons lichaam te zakken en ons dieper te verbinden met het thema van deze keer. 

  De Rode Tent vindt op donderdagavond 15 februari plaats. We beginnen om 19:30 uur, maar je bent welkom vanaf 19:00 om even rustig aan te komen en bij te praten met de andere vrouwen.
   We eindigen om 22:00 uur met het bekrachtigen van onze voornemens.
  In de Rode Tent kun je naast rusten op de kussens en kleden ook genieten van theetjes en lekkers. Een donatie voor de onkosten is dan fijn.

  Wil je er deze keer graag bij zijn? Stuur dan even een mailtje naar rtlandsmeer@gmail.com zodat we je verdere details kunnen sturen.

   

 • Hoedsters: Agnes van Diepen, Marja Wijntje
  Addres: Landsmeer
  Landsmeer
  Noord-Holland
  1121
  Netherlands
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Leave a Review

 • Hoedsters: Agnes van Diepen, Marja Wijntje