Rode Tent Landsmeer. Thema: intenties - 17/11/2017

 • banner-12-6-18-intenties
 • doeken-bollenstreek
 • goede-voornemen
 • banner-15-5-18-gev-en-beh

Rode Tent Category: met Donkere MaanRode Tent Tags: geweldlozecommunicatie en landsmeer

Profile
Profile
More Info
Photos
Map
Reviews
Related Listing
Hoedsters
 • Lieve vrouw, Je bent van harte welkom bij Rode Tent Landsmeer. Elke nieuwe maan (maar deze keer ietjes ervóór) is de fijne Rode Tent zolder bij Marja weer verlicht, verwarmd en voorzien van theetjes en lekkere hapjes, en met een fijne cirkel vrouwen natuurlijk.

  Het thema van deze Rode Tent is: intenties. Het is een woord dat regelmatig gebruikt wordt in de Rode Tent, vooral in relatie tot een kaarsje aansteken. Maar welke betekenissen heeft dit woord allemaal en welke rol spelen intenties bij jou?
  Veel sharing, maar ook veel verbinding en bekrachtiging door deze avond bewust intenties uit te spreken.

  Door omstandigheden is de Rode Tent Landsmeer deze keer één dag vóór de nieuwe maan. Jammer dat we dan de gezamelijkheid met andere Rode Tenten missen, maar misschien is het juist ook een kans voor vrouwen van andere Rode Tenten de sfeer op de Rode Tent zolder van Marja in Landsmeer eens te komen proeven en je te verdiepen in het thema dat zo nauw verbonden is met de Rode Tent in het algemeen.

  Dus we nodigen je van harte uit om dinsdag 12 juni om een avond je dagelijkse beslommeringen even los te laten en inspiratie, herkenning en ontspanning te ervaren in de cirkel van vrouwen.

   

  Praktisch:

  De Rode Tent is op de zolder van Marja’s huis. We hebben die aangekleed met veel doeken, kussens en kleden. Het kan lekker zijn om warme sloffen mee te nemen en misschien een omslagdoek of dekentje. Als je het leuk vind kan je rood(achtige) kleding dragen.

  De Rode Tent vindt op dinsdagavond 12 juni plaats. We beginnen om 19:30 uur, maar je bent welkom vanaf 19:00 om even rustig aan te komen en bij te praten met de andere vrouwen.
   We eindigen om 22:00 uur.
  In de Rode Tent kun je naast rusten op de kussens en kleden ook genieten van theetjes en lekkers. Een donatie voor de onkosten is dan fijn.

  Wil je er deze keer graag bij zijn? Stuur dan even een mailtje naar rtlandsmeer@gmail.com zodat we je verdere details kunnen sturen.

  Liefs,

  Agnes

 • Hoedsters: Agnes van Diepen, Marja Wijntje
  Addres: Landsmeer
  Landsmeer
  Noord-Holland
  1121
  Netherlands
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Leave a Review

 • Hoedsters: Agnes van Diepen, Marja Wijntje