Rode Tent Landsmeer. Thema: verlies

 • doeken-bollenstreek

Rode Tent Category: met Donkere MaanRode Tent Tags: landsmeer

Profile
Profile
More Info
Photos
Map
Reviews
Related Listing
Hoedsters
 • Lieve vrouw, Je bent van harte welkom bij Rode Tent Landsmeer. Elke nieuwe maan is de fijne Rode Tent zolder bij Marja weer verlicht, verwarmd en voorzien van theetjes en lekkere hapjes, en met een fijne cirkel vrouwen natuurlijk.

  In navolging van Allerzielen, de dag waarop overleden dierbaren herdacht worden en dat rond volle maan was, willen we het thema voor de aanstaande Rode Tent breder trekken. Het thema voor de Rode Tent op 17 november is Verlies. Associërend daarop kom je al snel uit bij het verlies van dierbaren of van kostbare dingen (materieel of emotioneel). Maar ook is verlies het tegenovergestelde van winst en wordt verlies in combinatie met afvallen, gewichtsverlies gebracht. Volgens mij zijn er nog een heleboel andere invalshoeken en ervaringen die bij het thema Verlies kunnen aansluiten. Dit thema sluit in ieder geval mooi aan bij deze tijd van het jaar. De herfst, de bomen die de bladeren verliezen, de natuur die in de ruststand gaat.
  We nodigen je graag uit om in de Rode Tent samen te komen om je ook af te stemmen op wat er nu is, om te rusten, je te verbinden en je verhaal te delen. Welkom lieve vrouw.

  Vrijdagavond 17 november is de Rode Tent zolder weer verwarmd verlicht en voorzien van theetjes en lekkere hapjes. Je bent welkom vanaf 19:00 om te landen en bij te praten en we beginnen om 19:30. Om 22:00 sluiten we weer af. Voor de kosten vragen we een vrijwillige donatie.

  Na een rondje “inchecken” om ons met elkaar te verbinden stemmen we ons met een geleide meditatie af op het thema. Daarna volgt de sharing circle. En verder zullen we de avond samen vormgeven met die dingen die ons goed doen.


  Wil je er deze keer graag bij zijn? Stuur dan even een mailtje naar rtlandsmeer@gmail.com zodat we je verdere details kunnen sturen.

   

 • Hoedsters: Agnes van Diepen, Marja Wijntje
  Addres: Landsmeer
  Landsmeer
  Noord-Holland
  1121
  Netherlands
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Leave a Review

 • Hoedsters: Agnes van Diepen, Marja Wijntje