Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Rode Tent Vlaamse Ardennen

 • ast

Rode Tent Category: met Donkere MaanRode Tent Tags: ast en oudenaarde

Profile
Profile
More Info
Photos
Map
Reviews
Related Listing
Hoedsters
 • Rode Tent Vlaamse Ardennen

  Vanaf nu gaat er iedere maand een ‘Red Tent’ door in Horebeke en ben je heel erg welkom om erbij te zijn. De Rode Tent is gebaseerd op het boek van Anita Diamant met dezelfde naam, waarin ze vertelt hoe vrouwen iedere maan(d) samen tijd doorbrachten om te rusten, zich te vernieuwen en diepe en krachtige levensverhalen te delen.

  De Red Tent is een plaats waar vrouwen kunnen ont-moeten en samenzijn met alles wat er is

  Wat is een Red Tent?

  De hedendaagse Rode Tent is maandelijkse bijeenkomst op een fijne ‘women-only’ plek; een met rode doeken aangeklede ruimte, waar vrouwen samenkomen en waar even niets hoeft. Waar ruimte is om lief en leed te delen en waar vrouwen mogen ervaren hoe ze op een andere manier met elkaar kunnen omgaan. Het is een plek waar je je veilig en omringd voelt door een groep vrouwen die samen deze bijeenkomst dragen.

  De Red Tent brengt vrouwen in een niet-spirituele context bij elkaar en ’empowert’ hen. Want hier mogen vrouwen en meisjes zich misschien voor het eerst van hun leven laten zien zoals ze echt zijn, met alles wat er is. Het is een bedding die ik toch niet anders kan definiëren als ‘sacred’.

  De Red Tent: iets om telkens weer naar uit te kijken!

  De Rode Tent is een women-only plek: voor alle vrouwen en van alle leeftijden. Wereldwijd gaan er maandelijks Red Tents door in met rode doeken aangeklede ruimtes

  Wanneer?

  De Red Tent gaat een avond per maand door. Binnenlopen om 19u30 om elkaar te begroeten, een kopje thee en te socialisen. Om 20u00 begint het programma en gaan de ‘deuren van de tent’ ook echt dicht. Omdat deze bijeenkomsten samenvallen met nieuwe maan, wisselen de dagen:

 • Hoedsters: Sabine Schowanek
  Addres: Korsele 6
  Horebeke
  Vlaanderen
  9667
  Belgium
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Leave a Review

 • Hoedsters: Sabine Schowanek