Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Volle Maan Vrouwencirkel Eindhoven

 • vmvc
 • 3-vrouwen-die-dansen
 • bloedmaan
 • cirkel-vrouwen

Rode Tent Category: met Volle MaanRode Tent Tags: cirkel, eindhoven, volle maan en vrouwen

Profile
Profile
More Info
Photos
Bij deze Hoedsters kun je ook terecht voor:
Map
Reviews
Related Listing
Hoedsters
 • Mogelijke onderdelen van deze bijeenkomst (kunnen) zijn:
  een meditatie, ademhalings- of ontspanningsoefening,
  ons welkomstritueel, het plaatsen van een intentie,
  het trekken van een kaart uit een kaartendeck
  het aansteken van een kaarsje voor jezelf, de deelcirkel,
  zang, dans, een creatief moment, en als afsluiting van de cirkel dansen alle vrouwen, die dat willen, heup aan heup.

  Voor onze cirkels vragen wij een geldelijke bijdrage van € 8,- p.p.
  Graag contant, gepast en vooraf betalen.
  Mocht je moeite hebben met dit bedrag, breng ons tijdig per mail op de hoogte, samen bedenken we een passende oplossing, zodat er een gelijkwaardige uitwisseling van energie kan plaatsvinden.

  * Het is fijn als jij wat lekkers (vegetarisch & biologisch/ fair trade)
  zelf maakt of aanschaft om te delen tijdens de cirkel.

  Wil je op de dag van de cirkel mee eten? 🍽️
  Dat kan voor 3 euro p.p.
  Marica zorgt voor een vegetarische maaltijd.
  Fijn als je in verband met voorbereidingen 4 dagen
  van te voren laat weten dat je mee eet.

  * Aanmelden > maan(at)mariekelachen.nl
  Je krijgt een bevestigingsmail van jouw aanmelding
  en ontvangt het adres waar we samen komen deze middag/ avond.

 • Hoedsters: Marieke & Marica
  Addres: Eindhoven
  Eindhoven
  Noord-Brabant
  Netherlands
  Telefoonnummer: 06 244 36 238
  Bij deze Hoedsters kun je ook terecht voor::

  Marieke is gecertificeerd lach-yoga-docente, geeft lachworkshops aan teams  van bedrijven, organisaties en instellingen. (ook in te huren door particulieren). Tevens organiseert zij lachwandelingen in de regio Eindhoven. Meer informatie vind je op de website Lachenzonderreden.nl Marieke is gecertificeerd Jump movement professional. Jump movement is een gespreksmethodiek, bestaande uit 7 stappen, die mooie dingen teweeg kan brengen. Mensen komen in beweging van binnenuit. Meer informatie vind je op jumpmovement.com en womeninc.nl/aan-tafel/ Marieke heeft Reiki I en II (certificaat) en geeft Reiki behandelingen (veel al op afstand). Neem contact op met Marieke 06 244 36 238  Zij is ook womb keeper en geeft The rite of The Womb door aan vrouwen. De 13de Rite is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit het verre verleden met ons mee. Of hebben we een kwetsuur opgelopen, waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan. Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power en dus ook zacht, liefdevol en wijs.

 • Marieke is gecertificeerd lach-yoga-docente, geeft lachworkshops aan teams  van bedrijven, organisaties en instellingen. (ook in te huren door particulieren). Tevens organiseert zij lachwandelingen in de regio Eindhoven. Meer informatie vind je op de website Lachenzonderreden.nl Marieke is gecertificeerd Jump movement professional. Jump movement is een gespreksmethodiek, bestaande uit 7 stappen, die mooie dingen teweeg kan brengen. Mensen komen in beweging van binnenuit. Meer informatie vind je op jumpmovement.com en womeninc.nl/aan-tafel/ Marieke heeft Reiki I en II (certificaat) en geeft Reiki behandelingen (veel al op afstand). Neem contact op met Marieke 06 244 36 238  Zij is ook womb keeper en geeft The rite of The Womb door aan vrouwen. De 13de Rite is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit het verre verleden met ons mee. Of hebben we een kwetsuur opgelopen, waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan. Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power en dus ook zacht, liefdevol en wijs.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Leave a Review

 • Hoedsters: Marieke & Marica