• liemers
 • rode-tent-1
 • hoedsters-rode-tent

Rode Tent Category: met Donkere Maan en met Volle MaanRode Tent Tags: de liemers en duiven

Profile
Profile
More Info
Photos
Bij deze Hoedsters kun je ook terecht voor:
Map
Reviews
Related Listing
Hoedsters
 • Lieve mooie vrouw, wees meer dan welkom in de Rode Tent De Liemers. Wij nodigen je uit om samen met andere vrouwen elkaar rond nieuwe maan maandelijks te ontmoeten.

  In een veilige en warme omgeving komen wij samen om even uit te rusten, verhalen te delen, naar elkaar te luisteren, te zingen en mediteren, zusterschap te ervaren, aandacht voor ons vrouwzijn te hebben,of simpelweg even te zijn in het hier en nu. Gewoon om even niets te hoeven, moeten of doen voor anderen, maar zelf het centrum van je liefde en aandacht te zijn. Dit alles onder het genot van dampende thee en (zelfgemaakte) lekkernijen maar bovenal chocolade!!!

  Maar wat is nu een Rode Tent? Het is een plek, bekleed met rode en paarse doeken, kussens, kaarsen, dekens en kleden waar vrouwen iedere maand samenkomen om naar elkaars (levens) verhaal te luisteren. Roodtinten geven een warm, behaagelijk en veilig gevoel, waardoor je kan landen en mag ontspannen. Met liefde en aandacht wordt dan ook iedere maand een Rode Tempel, een Sacred Space gecreëerd. Dit zal gebeuren door de hoedster(s) van de Rode Tent. Maar de magie ontstaat pas echt als de energie van de aanwezige vrouwen samen de cirkel vormen.Het is op dat moment ook onze gezamelijke rode tent. We zitten in een cirkel, om gelijkwaardig te zijn aan elkaar.

  Rode Tenten komen in allerlei vormen en maten voor, in Nederland maar ook over de hele wereld. Alisa Starkweather is een Amerikaanse die het boek ‘The Red Tent’ van Anita Diamant had gelezen. Het verhaal over Dina, haar vier moeders en de Rode tent duizenden jaren geleden in het Midden-oosten. Ze besefte dat hedendaagse vrouwen dit soort plekken missen, en dat het er ook niet meer is. Dus creëerde ze The Red Temple, en van daaruit ontstonden er tientallen rode tenten in de VS en uiteindelijk duizenden wereldwijd.

  De Rode Tenten zijn niet zomaar praatgroepjes, de verhalen verteld door de vrouwen geven vaak inzicht en zijn vaak helend. Ze kunnen een enorme spiegel zijn voor jezelf en de andere vrouwen. Er is ruimte om te huilen, te lachen, te zingen, emoties te uiten. Het is de bedoeling te delen en echt te luisteren met achterwege laten van adviezen geven en oplossingen aandragen. En dat is een hele uitdaging voor heel veel vrouwen. Belangrijk om te weten is dat we werken met een zogenaamd praathart, een houten hart. De vrouw die het hart heeft mag haar verhaal en haar lessen vertellen en de andere vrouwen luisteren. Natuurlijk mag je het hart voorbij laten gaan, als je niet wil delen.

  Wil je meer informatie of heb je vragen over de bijeenkomst stuur dan even een berichtje via de mail.

  Wij nemen dan contact met je op, ons emailadres is rodetentdeliemers@gmail.com.

  Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan gezellig en laat je verrassen.

  Meld je aan via het evenement op Facebook of via de mail. Je ontvangt dan een bevestiging van deelname en dan ontvang je een bevestiging . En voor de bijeenkomst ontvang je nog een mail met verdere informatie over het verloop van de avond.

  De kosten van de avond zullen 7,50 euro zijn. Is dit een probleem voor jou, neem dan vooral contact op met ons graag contact met ons opnemen om te kijken wat er mogelijk is.

  Warme hartegroet,

  Dorian Korts & Sandra Kompier

  hoedsters Rode Tent De Liemers

 • Hoedsters: Dorian & Sandra
  Addres: Duiven
  Duiven
  Gelderland
  Netherlands
  Bij deze Hoedsters kun je ook terecht voor::

  Het verzorgen van engelenreadings en engelenhealings, advies over gebruik van therapeutische essentiele olien van doTERRA.

 • Het verzorgen van engelenreadings en engelenhealings, advies over gebruik van therapeutische essentiele olien van doTERRA.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Leave a Review

 • Hoedsters: Dorian & Sandra