Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Rode Tent Amsterdam West

 • 12524190_1272755292750128_5986443737649256947_n
 • redtentpainting1
 • Red-tent-header
 • matroeskja
 • ab7a8bdfdcd67b0b21c946049697ac88
 • 59e137c871fc27779672d945673941ba

Rode Tent Category: met Donkere MaanRode Tent Tags: amsterdam, babochka en nieuwe maan

Profile
Profile
More Info
Photos
Bij deze Hoedsters kun je ook terecht voor:
Map
Reviews
Related Listing
Hoedsters
 • De Rode Tent is een vrouwencirkel in een tent van Rode doeken.

  Elke doek heeft een verhaal te vertellen…

  De Rode Tent in Amsterdam West vindt altijd plaats met nieuwe maan. Een moment om naar binnen te gaan en te voelen wat in je leeft en dit (naar behoefte) te delen met andere vrouwen, elkaar in de aandacht te houden van elkaars verhaal, te zijn met wat is, met een lach en een traan, met een massage of een knuffel. Een moment om terug te blikken op de afgelopen periode en je intentie te zetten voor de komende periode. Een nieuw begin. Een moment om op te laden, te rusten, en je even helemaal terug te trekken van het veelal drukke bestaan van het vrouw zijn van alle dag. Een plek waar iedere vrouw van nature in haar unieke kracht valt. Van waaruit we er voor elkaar zijn op onze eigen manier. Een plek waar de talking Goddess ons helpt het waarachtige verhaal te vertellen zonder opsmuk op zonder dat het anders hoeft. 

  Als hoedster geef ik structuur aan om wat meer ‘de diepte’ in te kunnen, en genereer ik een veilige bedding. Verder is de Rode Tent een co-creatie en doe ik net zo goed ‘mee’.

  Ik verbind de Rode Tent vaak aan een thema, waarbij ik me tevens laat leiden door de energie van het moment. Het thema wordt zo rond de volle maan voorafgaand aan de nieuwe maan vaak duidelijk. Hou hiertoe ook mijn website in de gaten (21 december online)

  Om de organisatie te laten stromen vraag ik een bijdrage van 15 euro. Hiervoor krijg je ook onbeperkt thee en lekkers. Als dit teveel voor je is kun je hier altijd contact over opnemen, dan kijken we of er een uitwisseling nodig is, of krijg je gewoon korting, afhankelijk van wat hierin goed voelt.

  En dan nu de data! In principe zijn de bijeenkomsten in de avond van 19.30 – 22.00 uur. Soms is er een verlengde versie, met gezamenlijke maaltijd en/of film bv. Check ook hiervoor de website.

   

  2018

  17 januari, thema wintertijd, uitloper van de 13 heilige nachten

  15 februari

  17 maart

  16 april

  15 mei

  13 juni

  13 juli

  11 augustus

  9 september

  9 oktober

  7 november

  7 december

  Mooie vrouw, je bent van harte welkom in de Rode Tent. Breng ook je vriendinnen, je zussen, je moeder, je dochter (vanaf haar menstruatie) mee. Elke vrouw is welkom. Voor jongere meisjes organiseer ik soms een moeder/dochter Rode Tent. Dit omdat ik de Rode Tent ook een plek wil laten zijn waar moeders van jonge kinderen even op kunnen laden zonder hun kinderen. Mocht dit anders voor je voelen, dan kun je hier altijd contact over opnemen.

  Ook als je een cirkel bij jou op je werk, op je school of elders wilt organiseren, ben je welkom mij hiervoor te benaderen.

  Voor info/opgave kun je een mailtje sturen naar info@babochka.nl

  In deze Rode Tent in haar huidige vorm is plek voor 13 vrouwen.

  Ik zie je graag!

  veel liefs,

  Natasja

  www.babochka.nl

  wat waarheid is, zou slechts door je eigen wezen moeten worden vastgesteld – Anastacia

 • Hoedsters: Natasja Boons
  Addres: 1056 LC Amsterdam
  Amsterdam
  Noord-Holland
  1056 LC
  Netherlands
  Telefoonnummer: 06 40795496
  Bij deze Hoedsters kun je ook terecht voor::

  Naast een maandelijkse Rode Tent, organiseer ik ook een EBA, een cirkel voor vrouwen en mannen, en bied ik helende trajecten aan. Voor meer info zie www.babochka.nl

 • Naast een maandelijkse Rode Tent, organiseer ik ook een EBA, een cirkel voor vrouwen en mannen, en bied ik helende trajecten aan. Voor meer info zie www.babochka.nl

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Leave a Review

 • Hoedsters: Natasja Boons