Waar: Centrum de Roos, P.C. Hooftstraat 183 in Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 7 januari 2017
Tijd: Informatiemarkt van 10:00 tot 17:00 uur
Kennismakings-Rode Tenten om 11:00, 13:00 en 15:00 uur (uitsluitend voor vrouwen)
Info en inschrijving: www.roos.nl/agenda/rodetent

Op 7 januari organiseren verschillende hoedsters van de Rode Tent een Open Dag in spiritueel centrum De Roos. Dit is een prachtige gelegenheid om kennis te maken met de landelijke beweging die de Rode Tent is.
Er zijn tijdens nieuwe maan op vele plaatsen in Nederland rode tenten. Elke Rode Tent is anders maar heeft hetzelfde uitgangspunt. Op de Open Dag kan je kennis maken met de Rode Tent in al haar diversiteit en onderlinge verbondenheid.
Als je zelf vragen hebt over de Rode Tent, of als je je man, of andere vrouwen in je omgeving een idee wilt geven van wat de Rode Tent inhoudt, dan is dit een gelegenheid om meer informatie te krijgen. Ook is het mogelijk om te ervaren hoe een Rode Tent in haar werk gaat tijdens één van de drie kennismakings-Rode Tenten op die dag. Daarvoor kun je je inschrijven via www.roos.nl/agenda/rodetent

De Rode Tent is een plek waar vrouwen maandelijks samen komen.
Elkaar ontmoeten, rusten, verhalen delen, herkenning vinden en ook lol hebben.
Het is een oud gebruik dat nieuw leven is ingeblazen. Door samen te komen voeden we onszelf en versterken we elkaar. Geen theekransje maar wel onder het genot van een lekker hapje en drankje vanuit ons hart verhalen en ervaringen uitwisselen. Er wordt met aandacht naar elkaar geluisterd en er is dus ook ruimte voor jouw verhaal.

Heb je ook behoefte aan even opladen, niets hoeven, uit je hoofd en in je lijf, verbinding met elkaar en vooral met jezelf? In de rode tent kan dat en deze is open voor elke vrouw.

Tot ziens in Amsterdam op 7 januari!