In de Maanwinkel

In de Maanwinkel vind je onze boeken, e-boeken en andere goodies om te downloaden en kun je je aanmelden voor onze online trainingen.

Meer over leven met het ritme van de Maan

  • yoni-stoom-ritueel

Het Gewone Heilig: met je Doos op een doos

De weldadige kracht en ontspannende werking van een KruidenSauna ken je misschien als je wel eens naar een grotere sauna gaat. En ook sommige zwembaden hebben een stoomcabine.
Maar je Doos op een Doos?

  • padvanmaanmagie

Over Priesteressen

Priesteressen Je lijf bewonen Hart en Heupen leven Buik en Borsten bewegen Onbegrensd Aanwezig Als deel van het geheel SpringLevend VrouwZijn MensLievend Een belichaamde Ziel Dansend door Dag en Nacht Heel en Heilig ^Karin Het Pad van MaanMagie is het PriesteresPad van Maantijd. Je bent van harte welkom met al je zekerheden en onzekerheden, je [...]

  • mercurius-retrograad-maantijd

{2023 Retrogrades} De Hel van Mercurius retrograad!?

We gaan 2022 uit in een ''Mercurius retrograad''. Net als de komende 3 retrogrades van Mercurius is deze in een Aarde-teken. Wat moet je met Mercurius retrograad? En de andere retrograden? Wat is het...wat doet het?? Dit is HET overzicht voor 2023. In het kort: Vertraag, spiegel jezelf, weeg zorgvuldig je woorden af en neem de kans om oude draden af te hechten! Lees maar snel verder, met filmpje!

Oog voor het HerfstDuister

Ieder kalenderjaar zijn er twee periodes waarin er duo's of trio's van Zons- en Maansverduisteringen plaats vinden: ik noem die periodes het Lente- en het HerfstDuister. Ze vinden plaats rondom de Beltaine en Samhain; Zon en Maan staan dan in Stier en Scorpio, op de as van Leven&Dood. Hoe geef je er betekenis aan?

  • maanjaar

Happy New Year?

Eind maart/begin april start het nieuwe MaanJaar: het nieuwe Nieuwe ManenJaar! Ieder jaar is de start van het Nieuwe ManenJaar op een andere dag en tijd; het heeft namelijk met vanalles in de lucht te maken! Hoe zit dat nou? We proberen het je stap voor stap duidelijk te maken, zodat je volgend jaar ook [...]

  • Morgens_Maantijd

De Nine Morgens

Ben je klaar om de Negen KraaienZusters te ont-moeten? Zorg dan dat je lekker zit of ligt en... Meet the 9 Morgens

ZomerWende Viering

Twee  zomers kon het niet....en nu is het er eindelijk weer, onze open ZomerWendeViering! Op 29 juni komen we samen op het terrein van de Cruydthof in Zoelen. Er zijn 55 kaartjes. Natuurlijk met een VrouwenVuur, met een Maanceremonie en dit jaar ook met een kinderprogramma. Van 10.10 uur zijn er workshops, magische maaksels en [...]

Je bent van harte welkom in de cirkel van één van onze workshops, vieringen, trainingen, Maanreizen en (meerdaagse) events. Vaak op de Cruydthof in de Betuwe (Tiel/Zoelen), en soms op een prachtige krachtige natuurplek in binnen- of buitenland.

Workshops & ander leuks