FAQ (veelgestelde vragen)2016-10-17T15:18:48+02:00
Wat is het verschil tussen een workshop bij Maantijd en het bezoeken van een Rode Tent?2014-12-08T13:15:31+01:00

We krijgen vaak deze vraag te horen. Een Rode Tent is een plek (letterlijk met rode stoffen en lappen) waar vrouwen en meisjes bij elkaar komen om de verhalen van hun leven met elkaar te delen. Soms heeft de Rode Tent een thema en heel vaak ook niet. Een Rode Tent ontstaat door de samenkomst van vrouwen, die daar allemaal een bijdrage aan leveren met hun verhaal. Een workshop is wat het woord al zegt: een bijeenkomst waar ‘gewerkt’ wordt. Je krijgt tools aangereikt waar je praktisch mee aan de slag kunt en vragen die je hebt worden (hopelijk) beantwoord. Natuurlijk worden ook daar verhalen gedeeld, maar dat is niet het eerste doel. Wij bieden materiaal, vragen en ervaringen aan waar je – binnen het thema – verder mee kunt. Voor ons is de workshop geslaagd wanneer je naar huis gaat met nieuwe inzichten en ideeën waar je concreet in het dagelijks leven mee aan de slag kunt.

Over betalingen en annulering2014-12-08T12:57:48+01:00

We hebben helaas slechte ervaringen opgedaan met mensen die wel een plaats reserveren voor een workshop, maar vervolgens op het laatste moment afzeggen. Hierdoor zien wij ons genoodzaakt om je te vragen van te voren de workshop te betalen of een aanbetaling te doen bij workshops boven
€ 50,–.
Bij afmelding tot veertien dagen van te voren, kun je overstappen naar een andere datum zonder verdere kosten of kun je het inschrijfgeld of aanbetaling terugkrijgen. Bij afmelding binnen veertien dagen voorafgaand aan de workshop, wordt het inschrijfgeld of de aanbetaling niet gerestitueerd. Natuurlijk mag je dan wel op een andere datum mee doen.

Heb je een vraag?2016-10-17T15:18:58+02:00

maantijdWe werken nog aan onze FAQ pagina.

Ondertussen kun je je vraag natuurlijk alvast sturen naar info @ maantijd.nl

Ga naar de bovenkant