29/05/2015 - 16:00 - 21:00

Zoelen (bij Tiel)

van-vrouw-tot-vrouwEn dan is je dochter ineens een vrouw! Dat gebeurde al een beetje toen ze haar prille vrouwelijke vormen en eerste menstruatie kreeg, maar ze was toch ook nog steeds jouw kleine meisje. Geleidelijk veranderde dat.

De prille vormen groeiden uit tot volwassen proporties, ze ging meer een meer afstand creëren en de mening van haar vrienden en vriendinnen werd belangrijker dat die van jou. Ze kreeg misschien vriendjes, ze ging voor het eerst naar klassenfeesten waar je je zorgen over maakte, feestjes waar oudere jongens kwamen, feestjes waar alcohol werd geschonken, feestjes waar gerookt werd en wie weet wat nog meer. En ergens in die turbulente jaren tussen schoolfeesten, proefwerken, sportwedstrijden, logeerweekendjes bij vriendinnen, voor het eerst uitgaan, verliefdheden, giechelbuien en uithuil-sessies is het gebeurd: ze werd een vrouw.

100Nu is je grote dochter niet meer je kleine meisje. Maar als het goed is, ook niet je beste vriendin! Ze is precies wat ze is; jouw grote – bijna volwassen – dochter. Je relatie verandert langzamerhand en het is zo belangrijk voor je dochter dat ze voor vol wordt aangezien. Dat ze – ook door haar moeder – als vrouw wordt gezien.

Niet minder belangrijk is het dat ze jou als vrouw ziet. Natuurlijk haar moeder, maar ook een vrouw. De vrouw die jarenlang haar voorbeeldvrouw is geweest.

In een intieme en warme sfeer worden jullie samen uitgenodigd, jij met je grote dochter, om met elkaar het vrouw zijn te vieren. Stel je voor: warme vrouwelijke kleuren en stoffen, luxe kussens om je op neer te vleien, zachte muziek op de achtergrond, kaarslicht, de lekkerste geuren om je heen, heerlijke drankjes en hapjes. Andere vrouwen met dochters met wie we kunnen delen over alles wat er zoal in een (jong) vrouwenleven voorbij komt. Met voetmassages en een visualisatie terwijl je heerlijk lui achterover in de kussens leunt. En een ‘moment’ waarop jij en je dochter samen contact maken van vrouw-tot-vrouw.

Deze avond op 29 mei is voor moeders met dochters tussen de 16 en 21 jaar. De kosten zijn € 25,00 per persoon. We starten om 16.00 uur en eindigen rond 21.00 uur.

PS Via het formulier hieronder meld je je aan en betaal je direct via Ideal of Bancontact/Mistercash.
Het betaalscherm opent zich in een nieuw tweede scherm onder een gele welkoms/bevestigingsboodschap direct na je aanmelding; geef je computer dus heel even de tijd om je de knop ”betalen via Ideal/MisterCash” te tonen zodat je je betaling kunt doen. Dank je wel.

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.