Meet & Greet & Feed the Morgens

De Cruydthof Hogestraat 27, Zoelen

Negen KraaienZusters, - the Nine Morgens of Avalon -, je vliegt een hele dag met hen mee in het Betuwse Appelland.

€39

Hoedster Workshop

De Cruydthof Hogestraat 27, Zoelen

Je hebt diep in jezelf het verlangen gevoeld naar Sisterhood. Naar bij elkaar komen van vrouwen in een veilige en warme setting om met elkaar de verhalen van ons leven te delen.

€65

Maantempel viering

De Cruydthof Hogestraat 27, Zoelen

Welkom MaanVrouwe, Welkom om in de cirkel van je MaanZusters te vieren, te delen, te helen, te voelen en te Zijn. De MaanTempelvieringen zijn soms open en soms besloten. Op de open vieringen zijn vrouwen uit de facebookgroep de MaanTempel en hun vriendinnen, dochters, moeders van harte welkom. Dit evenement is kosteloos voor vrouwen op het Pad van de MaanMagie, de vieringen zijn onderdeel van dit Pad. Na je aanmelding krijg je een week voor de viering [...]

€13

Dochters van de Maan

Bij jou thuis

Dochters van de Maan 2020-21 is een workshopachtige vrouwencirkel , voor vrouwen van alle leeftijden, vanaf 21 jaar. Vrouwen die werk, zorgtaken/moederschap, spiritualiteit, gezondheid, eigen verantwoordelijkheid en het belang van verbinding tussen vrouwen combineren en tegelijk wel wat meer tijd en energie zouden willen hebben voor ‘’Zelf’’. We werken aan Maan-van-dat-moment-gerelateerde thema’s die raken aan ons eigenwijze Maantijd MaanJaarWiel, waar we je uitgebreid kennis mee laten maken: werkplekken, Godinnen, kwaliteiten&talenten, mythologie en Maanfasen.

...☽ meer info & aanmelden ☾...
€88

In de Vlam van de Roos: VenusCyclus

Bij jou thuis

De Vlam van de Roos is een serie van vijf WebCirkels waarin je kennismaakt met de VenusCyclus, met de gnostische Godinnen, – van wie de mythologie huist in Venus -, en de symboliek, astrologie en numerologie rondom de VenusRoos.

...☽ meer info & aanmelden ☾...
€55

MaanTempel Viering

Bij jou thuis

Tempels zijn van oudsher plekken waar steun, vertrouwen en rust gevonden wordt. Wij wensen dat de Maantempel, zo’n plek voor jou kan zijn. Een plek van positieve vibes. De priesteressen van de Maantempel hebben hun harten in liefde verbonden om jullie een oeroude dienst te verlenen. Elke online tempeldienst is uniek en verzorgd door een andere priesteres. Je bent telkens van harte welkom!

...☽ meer info & aanmelden ☾...
Gratis

Advent ~ SunWait

Bij jou thuis

De weken van Samhain naar de MidWinter ZonneWende worden in verschillende tradities gevierd. Advent, SunWait: samen wachten we op de geboorte van het Licht. Als aanloop naar de Magische Dagen zijn er op zondagen passende afstemmingsmomenten in het PriestessWeb, de online inspiratie-omgeving van Maantijd.

...☽ meer info & aanmelden ☾...
Gratis

Rosa Mystica

Bij jou thuis

De Venus-Maan-Dagen gaan over betekenis geven aan iedere conjunctie van Venus met de Maan. Ieder van die momenten heeft al millenia lang een specifieke betekenis gekregen die is vastgelegd in de grote mythes rondom Inanna, Ishtar, Isis, Ashera en Maria Magdalena. Daar werken we mee op deze avonden.

...☽ meer info & aanmelden ☾...
€13

Poort van de VerHalenWeefSter

De Cruydthof Hogestraat 27, Zoelen

Het Pad van MaanMagie is een intens en intensief Pad door 7 Poorten. In een zustercirkel van maximaal 13 vrouwen verweven we de wijsheid uit Godinnentraditie, sjamanisme, dans, adem- en lichaamswerk, healing tantra, druidisme en de Oude Religie. We beleven en belichamen deze kennnis. We gaan diep en ver, we reizen licht en verbonden.

...☽ meer info & aanmelden ☾...
€1313

Het Huis van de Godin (opening)

De Godin heeft misschien wel net zoveel gezichten als er vrouwen, mensen zijn, die door Haar geïnspireerd raken. In het Huis van de Godin laat Zij Haar Gezichten aan je zien... Onder de Volle Maan in Leeuw van 28 januari gaat de grote toegangspoort tot de Hal open. Dan kun je de eerste van 13 Kamers betreden. Godinnen die je leert kennen komen uit alle delen van de wereld, van het Verre Oosten tot het Koude Noorden, uit allerlei culturen en tradities, van Egyptisch tot Iers, en Ze zijn van alle tijden, van paleolitisch tot Nu. 13 weken, 13 Kamers, 13 Namen, 13 Gezichten, 13 Priesteressen

€19

Cirkel voor Hekate

Hekate, een Godin zo Oer en met zoveel Gezichten. Zij is de LichtBrengSter, Phosphorus. Zij is de Vrouwe die je Gids is op DrieSprongen in je leven, bij moeilijke keuzes. Zij is de SleutelDraagSter. Zij reist met Wolf, Slang en Paard. Jolanda&Karin nemen je 13 weken lang mee langs Haar Tempels, Haar Rituelen, Haar Symboliek en Haar Mythologie; onderweg naar de Rite of Her Sacred Fires op 15 mei met alle Dochters van Hekate.

€55

Poort van het Innerlijk Kompas

De Cruydthof Hogestraat 27, Zoelen

De Eerste Poort op ons MaanMagische Pad van de Priesteres. Vanuit het oneindige web van voormoeders vind je in deze poort je eigen plek. Daarnaast gaat het om verbinding maken en houden met Gaia Moeder Aarde, met je cirkelzusters en met je omgeving, de AardeWereld. Een begin maken met het gaan varen op eigen kompas en het ZonneJaar.

In de Vlam van de Roos (2021)

Er is zoveel -vrouwelijke- mythologie gebaseerd op de dans van Venus, Maan, Zon en Aarde. De symboliek van de Roos, en de plek die Roos nog altijd heeft in de heersende monotheistische religies, wortelt in deze VenusDans. De Vlam van de Roos is een serie van vijf WebCirkels waarin je kennismaakt met de VenusCyclus, met de gnostische Godinnen en de symboliek, astrologie en numerologie rondom de VenusRoos.

Ga naar de bovenkant