Meet & Greet & Feed the Morgens

De Cruydthof Hogestraat 27, Zoelen

Negen KraaienZusters, - the Nine Morgens of Avalon -, je vliegt een hele dag met hen mee in het Betuwse Appelland.

€39

Hoedster Workshop

De Cruydthof Hogestraat 27, Zoelen

Je hebt diep in jezelf het verlangen gevoeld naar Sisterhood. Naar bij elkaar komen van vrouwen in een veilige en warme setting om met elkaar de verhalen van ons leven te delen.

€65

Maantempel viering

De Cruydthof Hogestraat 27, Zoelen

Welkom MaanVrouwe, Welkom om in de cirkel van je MaanZusters te vieren, te delen, te helen, te voelen en te Zijn. De MaanTempelvieringen zijn soms open en soms besloten. Op de open vieringen zijn vrouwen uit de facebookgroep de MaanTempel en hun vriendinnen, dochters, moeders van harte welkom. Dit evenement is kosteloos voor vrouwen op het Pad van de MaanMagie, de vieringen zijn onderdeel van dit Pad. Na je aanmelding krijg je een week voor de viering [...]

€13

Dochters van de Maan

Bij jou thuis

Dochters van de Maan 2020-21 is een workshopachtige vrouwencirkel , voor vrouwen van alle leeftijden, vanaf 21 jaar. Vrouwen die werk, zorgtaken/moederschap, spiritualiteit, gezondheid, eigen verantwoordelijkheid en het belang van verbinding tussen vrouwen combineren en tegelijk wel wat meer tijd en energie zouden willen hebben voor ‘’Zelf’’. We werken aan Maan-van-dat-moment-gerelateerde thema’s die raken aan ons eigenwijze Maantijd MaanJaarWiel, waar we je uitgebreid kennis mee laten maken: werkplekken, Godinnen, kwaliteiten&talenten, mythologie en Maanfasen.

...☽ meer info & aanmelden ☾...
€88

In de Vlam van de Roos: VenusCyclus

Bij jou thuis

De Vlam van de Roos is een serie van vijf WebCirkels waarin je kennismaakt met de VenusCyclus, met de gnostische Godinnen, – van wie de mythologie huist in Venus -, en de symboliek, astrologie en numerologie rondom de VenusRoos.

...☽ meer info & aanmelden ☾...
€55

MaanTempel Viering

Bij jou thuis

Tempels zijn van oudsher plekken waar steun, vertrouwen en rust gevonden wordt. Wij wensen dat de Maantempel, zo’n plek voor jou kan zijn. Een plek van positieve vibes. De priesteressen van de Maantempel hebben hun harten in liefde verbonden om jullie een oeroude dienst te verlenen. Elke online tempeldienst is uniek en verzorgd door een andere priesteres. Je bent telkens van harte welkom!

...☽ meer info & aanmelden ☾...
Gratis
Go to Top