Laden Evenementen

Het is zoooo heerlijk om de Tempeldeuren weer wagenwijd open te kunnen zetten voor jou!

Open Tempel
Vanaf april is onze ”werk”Tempel, die we het Huis van de Godin noemen, open voor bezoek.
Je kunt dan van 10.10 uur tot 15.15 uur gewoon binnenlopen, je plekje zoeken, een kaartje trekken, een kaarsje branden, wat lezen en tot jezelf komen in de Sacred Space die de TempelHoedster van die dag voor je heeft neergezet.

Bezinning en Bezieling is de intentie waarmee we onze Tempel vullen op deze dagen.
Ervaren hoe het Gewone weer geheiligd kan worden en het Heilige van nature heel gewoon is.

Buiten, in de Cruydthof-tuin, kun je het KruidenSpiraal lopen en een (natuurlijk) offertje bij de Godin brengen.

In 2022 gaat het Huis van de Godin open in het Ritme van de MaanFasen; Volle Maan, Eerste en Laatste Kwartier en Donkere of Nieuwe Maan (dat wisselt).

TempelDagen
Op bijzondere MaanMomenten hebben we TempelDagen.
We zijn dan extra lang (van 10.10 uur tot 17.17 uur) geopend overdag en er is op deze speciale Dagen altijd een AvondCeremonie.

Aan het Ochtend- en MiddagProgramma, – met bijvoorbeeld workshops, arts&crafts, deelcirkels, healing en drumcirkels-, kun je, als je daar zin in hebt, deelnemen.
Soms is er een kleine bijdrage; voor bijvoorbeeld materialen.
Op deze dagen is de TempelWinkel ook open; daarin vind je godinnelijke heerlijkheden gemaakt in Haar naam; ritueel textiel, thee, sieraden, wierook, verzorgingsproducten, kruiden en kunst.

Ook is er een Tafel van Overvloed, waar jij jouw spirituele spullen die op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar/es neer kunt leggen….of waar spulletjes liggen die JOU zoeken!

Het AvondProgramma op de TempelDagen bestaat uit een MaanCeremonie, waar je je VOORAF voor aanmeldt via de Maantijd website. De kosten hiervoor zijn 22,=
Ben je al overdag in het Huis van de Godin en neem je deel ook aan de MaanCeremonie, dan ben je van harte welkom om aan te sluiten bij het informele potluck-diner tussen 17.17 tot 19.19.

Deel dit op jouw social media!